Äntligen är vi igång!

Vet att ni har väntat länge med spänning nu, klickat er in var och varannan timme i hopp om att första inlägget ska ha publicerats eller legat vakna hela nätterna med pirr i magen och förväntan att få börja följa denna fantastiska blogg!
 
Haha skämt å sido... Nu tänkte vi iallafall sätta igång med bloggen på riktigt. Har tagit en liten stund md allt fixande och planerande. Men så blir det när tre perfektionister ska slå sina kloka huven ihop. Vi nöjer oss inte med något halvdant utan ska vi göra något så ska vi satsa helhjärtat! Vi ser denna blogg lite som ett projekt för oss och det ska bli riktigt kul att se hur den kommer arta sig och vad det kan leda fram till. Men framförallt ska det bli kul att få börja blogga, dela med sig av sina intressen och på något sätt kanske inspirera någon av er där ute. Så nu kan ni förvänta er uppdatering på hög nivå! Hoppas verkligen ni är här för att stanna, för nu kör vi! 
 
Men nu undrar du säkert vad detta är för blogg. Som vi nämnde har vi har mycket tankar och idéer med den här bloggen, men sen vet man aldrig hur den kommer ta form och utvecklas med tiden. Dock har vi riktat in oss på ett tema, och det kallar vi HÄLSA - med allt vad det innebär. "Jaha, ännu en hälsoblogg.." tänker du kanske nu, men låt oss ändra din uppfattning. Hälsa är så mycket mer än nyttiga matbilder på instagram och svettiga pass på gymmet. Hälsa för oss är LIVET. Det vi mår bra av och det vi lever för. Sen kan vi inte sticka under stol med att mat och träning är en stor del i vår egen hälsa. För oss var det också ganska självklart val att rikta in oss på just hälsa. Mat/träning/välmående är något vi alla tre brinner för lite extra och det vi har gemensamt i allra högsta grad. När man kan stå på jobbet och prata om en maträtt man lagade kvällen innan eller spåna idéer om kommande bakkvällar tills man kommer på sig själva att ha stått och pratat om EN sak i flera timmar- då vet man att det är något man brinner för. Kalla oss störda, men det är som vilket intresse som helst och det är något vi lever för. Så med det sagt kanske ni anar vad denna blogg kommer erbjuda dig som läsare. Vi är inga proffs och det är inget vi heller vill hävda. Dock kanske vi ändå kan inspirera med vårt synsätt på livet, eller åtminstone bidra med lite underhållande läsning. 
 
Så vilka är vi då? En närmre presentation av var och en av oss kommer komma upp snarast så tänker inte gå in så mycket på djupet om det i detta inlägg. Men som ni kanske förstått är vi tre tjejer - Amanda, Åse och Karolina var namnen. En bra början där. Vi är i 20-årsåldern och är alla tre bosatta i Stockholm. Hur vi känner varandra är inte särskilt komplicerat utan vi jobbar faktiskt tillsammans på ett företag som heter Blueberry Lifestyle. Man kan säga att det är ett "hälsofik" med fokus på naturlig/ekologisk och näringsrik mat. Därav också vårt gemensamma intresse som är just precis det. Att jobba på Blueberry är bäst. Både att vara ansiktet utåt för ett företag vars åsikter man verkligen kan stå för, men också att omges av likasinnade människor med samma intressen. 
 
Eftersom hälsa är ett såpass stort område har vi valt att inrikta oss på tre olika områden. Åse kommer att skriva lite extra om matlagning/bakning, Karolina kommer rikta in sig på träningsbiten medan Amanda kommer fokusera på välmående och inre hälsa. För trots vårt gemensamma intresse så är vi naturligtvis väldigt olika som personer och ibland skiljer även våra tankar och åsikter sig åt, vilket ni nog kommer märka om ni följer bloggen. Men det är just det som är så intressant och roligt, samt en anledning till att vi väljer att starta en blogg ihop - för att man ska få se hur olika syn alla har på hälsa och livet i allmänhet. Inget är rätt eller fel och det är aldrig så att det endast finns en väg. Kanske kan vi tre bevisa det för alla er där ute. 
 
Men nu längtar vi så vi nästan spricker efter att få sätta igång och det kliar i fingrarna av skrivlust. Så puss å hej nu sätter vi igång!